Flensburg Julmarknad 3 dagar

Här i Schleswig-Holstein, vid en frisk fjord som går ända in i staden ligger Flensburg med sin charmiga hamn och trevliga julmarknad. Vårt centralt belägna Arcadia Hotel ligger alldeles nere vid vattnet, med gågatan och julmarknaden precis runt hörnet. Njut av stadens berömda rom på något romhus och ta för dig av det stora shoppingutbudet längs Grosse Strasse.

Pris från:
2 250:-
Dagar:3
Bussresa, anslutning, broavgifter, 2 nätter i dubbelrum inkl. frukost, reseledare, shopping, vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Flensburg julmarknad

Dag 1

Vi startar på morgonen och passerar snart Öresundsbron. När vi korsat Själland är det dags för nästa bro som tar oss över till Fyn där vi passerar Odense. När Lilla Bält-bron också är passerad viker vi av söderut mot dansk-tyska gränsen, den gräns som har varit orsaken till så många krig genom historien. Väl på tysk sida tar vi sikte på ett shoppingcenter för proviantering, innan vi beger oss mot Flensburg centrum och checkar in på centrala Arcadia Hotel Flensburg***. På kvällen ligger centrum, julmarknaden och alla restaurangerna för våra fötter. Reseledaren hjälper gärna till med tips för den som önskar.
 

Dag 2

Efter frukost blir det en liten guidad stadspromenad. Visste du att Flensburg är känt för sin rom som man fick från sina Västindiska kolonier i utbyte mot salt en gång i tiden? Missa inte att gå till något av romhusen och provsmaka deras blandningar! Dagen står sedan till fritt förfogande för julmarknad, shopping och egna strövtåg. Njut av den fantastiska och långa gågatan!

Dag 3

Efter frukost tar vi så småningom plats i bussen för att åka norrut igen. På vår väg genom Danmark gör vi en paus i Tönder med Danmarks äldsta och mest stämningsfulla julmarknad. Missa inte klassiska ”Det Gamle Apotek” som har 1200 m2 med julsaker och gamla ting. Vi når svensk mark vid 19.30-tiden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
1/12Se allaArcadia Hotel FlensburgFullbokad, väntelista2 250:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
8/12Se allaArcadia Hotel FlensburgFullbokad, väntelista2 250:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Arcadia Hotel Flensburg

Arcadia Hotel Flensburg

***
Trevligt hotell direkt vid Flensburgs fina fjord och hamn. Mitt i centrum med gamla stan och den långa gågatan alldeles runt knuten. På hotellet som har 88 rum finns även restau...