Hansi Hinterseer Live i Flensburg 2018

Nu ger sig Hansi Hinterseer åter ut på turné. Den skönsjungande österrikaren fortsätter sitt segertåg och på sin nya turné besöker han bl.a. Flensburg. Tillsammans med sitt husband ”Tiroler Echo”, bjuds vi på stämningsfulla melodier och ”Party-låtar” som inbjuder till att själv sjunga med. I Flensburg har vi lyckats få fina biljetter på parkett(innenraum) rad 10-13. Missa inte chansen till en härlig kväll i Flensburg.

Pris från:
2 990:-
Dagar:2
Resa i modern turistbuss, alla broavgifter, 1 övernattning i dubbelrum, 1 middag, biljetter till Hansi Hinterseer´s konsert, reseledare, vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Hansi Hinterseer i Flensburg 2018

Söndag 18/3 2018
Musikbussen startar i Ängelholm och stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge och Lund. I Malmö stiger våra sista resvänner ombord. I Danmark gör vi ett kortare fikastopp. Vi åker över Stora- och Lilla Bält. På vägen passar vi på att handla till gränsvänliga priser. Vi anländer till Flensburg under eftermiddagen och checkar in på Hotel des Nordens utanför staden. Vi äter en tidig middag innan vi tar bussen till konserten med Hansi Hinterseer och Tiroler Echo som börjar kl. 18.00. Efter konserten beger vi oss tillbaka till hotellet för övernattning.


Måndag 19/3 2018
Vi njuter av frukostbuffén innan vi lastar bussen. Förmiddagstimmarna tillbringar vi i Flensburg innan vi efter lunch styr färden hemåt. Via Karlslunde där vi tar fikapaus återser vi Öresundbron och vi beräknar vara i Malmö vid 18:30-tiden innan bussen fortsätter norrut mot respektive hemort.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/3Se allaBest Western Hotel des NordensMer än 82 990:-BokaMer information

Hotell

Best Western Hotel des Nordens

****
Modernt hotell beläget i gröna omgivningar nästan vid den tysk-danska gränsen i utkanten av Flensburg. På hotellet finns 127 rum, restaurang, bar och pool. Alla rum har bad/d...