Max Raabe & Palastorchester, Berlin 2018

De senaste åren har Max Raabe och Palastorchesterns popularitet nästan exploderat utanför Tyskland. Tack vare sändningar i SVT har även många av oss svenskar tagit denna härliga musik till oss. När det blandas musik från senaste albumet tillsammans med äldre ”örhängen” så utlovas en storslagen musikupplevelse med Max Raabe och hans Palastorchester. Som vanlig fyller de föreställning efter föreställning på anrika Admiralpalast i Berlin, en av hans favoritplatser där mycket av hans musik har sina ”rötter”. Vi har platser i högsta biljettkategorin, parkett rad 6 och naturligtvis passar vi på att njuta av Berlin. Följ med på en härlig resa till populära världsmetropolen - Berlin! Vi vågar utlova en resa med stora upplevelser för alla sinnen!

Pris från:
3 990:-
Dagar:3
resa i modern turistbuss, alla bro- och färjeavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum, alla i programmet angivna måltider, sightseeingtur i Berlin, parkettplats till konserten i Admiralspalast, reseledare, vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Max Raabe Berlin 2018

Tisdag 20/3 2018

Musikbussen startar i Ängelholm under morgontimmarna och stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge, Lund och Malmö. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Gedser. På färjan över till Rostock finns såväl möjlighet att äta lunch som att shoppa. Senare under eftermiddagen anländer vi till Berlin där vi checkar in på vårt centralt belägna Sorat Hotel Ambassador bara minuter från Europacenter, KaDeWe i centrum. På kvällen samlas vi igen för en gemensam middag på en närbelägen restaurang som får runda av dagen.

Onsdag 21/3 2018

Efter en riklig och välsmakande frukost tar de som önskar plats i bussen för att tillsammans använda förmiddagen till en intressant rundtur bland Berlins många sevärdheter. Efter sightseeingturen står några timmar till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. Vi samlas sedan igen och äter en tidig middag innan vi med bussen beger oss till förnämliga Admiralspalast. Max Raabe och Palast Orchester börjar kl. 20.00. Vi njuter av härliga melodier, fina sånger och högklassig musik från våra parkettplatser!

Torsdag 22/3 2018

Hemresan startar efter frukost och går norrut mot Rostock. Innan färjeresan passar vi givetvis på att göra lite förmånliga inköp i någon av gränsbutikerna. Klockan 15.00 avgår färjan från Rostock, och ombord äter vi avslutningslunch inkl. dryck. Sista etappen genom Danmark går från Gedser via Öresundsbron till Malmö, dit vi anländer vid 19-tiden.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/3Se allaSorat Hotel AmbassadorMer än 83 990:-BokaMer information