Nyår med Citadellbandet

Häng med på vår populära nyårsresa med Citadellandet. Vi åker till familjära och gemytliga Hotel Osterkrug i mysiga Husum i norra Tyskland. Här njuter vi av tillvaron, kopplar av, äter gott och festar in det nya året tillsammans med vårt eget husband. Vi kryddar helgen med ett besök i Kiel där vi får tid att flanera, äta en bit mat på egen hand och shoppa lite. - Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi på Citadellresor!

Pris från:
3 390:-
Dagar:3
Bussresa, bro- och färjeavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum på Hotel Osterkrug, alla angivna måltider, nyårsfest med mat, dryck (1/2 flaska vin) och dans, vägskatter i Danmark och Tyskland, reseledare samt moms. Hotellet saknar hiss.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Nyår med Citadellbandet

Dagsprogram Nyår med Citadellbandet

30/12

Färden går via Öresundsbron och store- och lille Bælt. Vi gör ett stopp för shopping innan vi på eftermiddagen anländer till gemytliga Hotel Osterkrug i Husum. Vi checkar in på våra rum och bekantar oss med vårt hotell och de gemytliga omgivningarna  Senare på kvällen ses vi i den gemytliga matsalen där vi serveras en god middag.

31/12 - Nyårsafton

Vi inleder dagen med att ta för oss av hotellets rikliga frukostbuffé. Därefter tar vi plats i bussen för en gemensam utflykt till närmaste storstad - Kiel. Här får vi lära oss mer om staden av vår guide varefter vi får tid för shopping och varför inte en lunch på egen hand. Missa inte att besöka välkända Sofienhof - en galleria nere vid hamnen full med små butiker som har allt för att tillfredsställa den mest hängivne shoppare. På eftermiddagen återvänder vi till Husum. Här ges det tid på egen hand. Efter lite egen tid och kanske en siesta börjar nyårsfesten vid sjutiden i restaurangens matsal. En god nyårssupé inklusive 1/2 flaska vin serveras och som vanligt dansar vi och sjunger till vår egna populära orkester. Vid tolvslaget skålar vi in det nya året med ett glas sekt.

1/1 - Nyårsdagen

Efter gårdagens nyårsfest kan det vara skönt att sova lite längre än vanligt. Vi njuter av frukostbuffén och startar vår hemresa under sen förmiddag. Vi stannar till i de nordligaste delarna av Tyskland så de som önskar kan inta lunch, innan vi anländer till färjeläget i Puttgarden. Vår färjetur tar oss över till Rödby och sedan via Öresundsbron tillbaka till Skåne. Under eftermiddagen är vi tillbaka i Malmö igen för vidare resa till respektive anslutningsort. - Vilken bra inledning på det nya året!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
30/12Se allaHotel OsterkrugFullbokad, väntelista3 390:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Hotel Osterkrug

Hotel Osterkrug

Hotellet är beläget i Husum på gångavståndf till stadens mysiga centrum. På hotellet finns restaurang och bar. Alla rum har duch, wc, tv, safe och telefon.

Dagsprogram Nyår med Citadellbandet

30/12 Färden går via Öresundsbron och store- och lille Bælt. Vi gör ett stopp för shopping innan vi på eftermiddagen anländer till gemytliga Hotel Osterkrug i Husum. Vi checkar in på våra rum och bekantar oss med vårt hotell och de gemytliga omgivningarna  Senare på kvällen ....Läs mer »3 dagarfrån 3 390:-