Nyheter 2017

Vi presenterar fortlöpande nyheter här på vår hemsida. Håll utkik efter nya spännande resmål. musikresor och andra nyheter!

Berlin -med IGA, den internationella trädgårdsutställningen

Berlin, vår närmaste världsmetropol är en fascinerande och livfull stad, en av Europas allra mest spännande städer. Här är alltid något på gång och staden tillfredsställer alla smaker. Kudamm erbjuder shopping i massor. Unter den Linden bjuder på praktfulla ....Läs mer »

Kitzbühel med Musikherbst i Ellmau

Musikfestivalen i Ellmau är en årlig begivelse som lockar mycket folk till denna vackra trakt. I Ellmau samlas artister för att bjuda på storslagen underhållning. Det stora dragplåstret är Hansi Hinterseer, Kitzbühelsonen som uppträder på sin riktiga hemmaplan tillsammans med Beatrice Egli, Nockalm ....Läs mer »

Hemlig resa

Varför inte våga det lilla extra? För in lite spänning i var dagen och ge dig ut i det totalt okända. Det är bara att packa väskan, ta på sig skorna och följa med på någon av våra hemliga resor. Ingen - mer än chauffören och reseledaren vet vart färden går. Den charmiga, ....Läs mer »

England med "Morden i Midsomer"

Vår resa till Sydengland innehåller allt från antika kultplatser, romarhistora i Bath och Skakespears födelseort till engelska deckarklassiker och storstadsliv i London. Vi besöker Stonhenge, Oxford och tillbringar en heldag i kommisarie Tom Barnabys fotspår i Midsomer. Följ ....Läs mer »

Andalusien med Lissabon

I Andalusien möter vi mycket av det som gör Spanien till det fantastiska land det är. Här finns turismens Costa del Sol tillsammans med vita byarna, flamenco och ett rikt kulturarv i städer som Granada och Sevilla, sherrydistriktet och ett sprudlande folkliv. Vi möts av en spännande historia där såväl ....Läs mer »

Kroatien med Dalmatiens Pärlor

Kroatien, ett land med fantastiska sevärdheter, historiska arv från skilda epoker och en skärgård som tillhör Europas vackraste. Vår resa till Kroatien innehåller lite av det mesta. Split med sitt palats från romartiden, Dubrovnik med sin muromgärdade gamla stadsdel, Trogir och en båttur i den ....Läs mer »

Kryssning i Bohuslän

Följ med på en underbar resa till Bohuslän. På våra fyra dagar hinner vi med en 3-dagarskryssning med det bästa av Bohuslän. Trevliga strandhugg och mängder av upplevelser.Läs mer »

Celle Weinfest

Under vinfesten i Celle fylls gatorna med både vin och musik. Mitt i staden bjuds vi på vinfest där vin från i första hand Tyskland presenteras. Mysigare än så här blir det inte för den som är ute efter en härlig vistelse i Tyskland och samtidigt vill passa på att botanisera bland ett ....Läs mer »

Wismar - svensk historia i norra Tyskland

Följ med på en resa bakåt i tiden! Vi besökar trevliga Wismar och början på firandet av Schwedenfest. En folkfest som firas under pompa och ståt i anslutning till den 19 augusti, det datum då Sverige återlämnade Wismar till storhertigdömet Mecklenburg-Schwerin år 1903.Läs mer »

Palma de Mallorca 5 dagar

Palma de Mallorca är en stad som turismen till trots kan bjuda på ett genuint centrum, en mångfald av sevärdeheter och upplevelser och trevliga restauranger. På vår resa ska vi känna Palma på pulsen och njuta av det spanska köket och dess drycker. Vi gör också en utflykt med den smalspåriga ....Läs mer »

Moseldalen 7 dagar

Moseldalen, detta vackra och underbara sagolandskap är vår resas mål. Riddarborgar ligger och vaktar på höjderna, frodiga vinodlingar växer på sluttningarna och i byarna smyckas gatorna av charmiga korsvirkeshus. Hit kan man åka om och om igen och ständigt hitta ....Läs mer »

Norge med Telemarkskanalen

Norge är ett land med en naturskönhet som saknar motstycke. På denna resa får vi uppleva en del av det som gör landet till ett så fantastiskt resmål. Vi besöker bla Rjukan där vi möter såväl den härliga naturen som platsen där det tunga vattnet framställdes under världskriget. ....Läs mer »

Sicilien 8 dagar

Välkomna med till underbara Sicilien! Italiens och medelhavets största ö lockar med en fantastisk natur med allt ifrån vackra sandstränder via vinlundarna till Etnas mäktiga topp. En spännande historia med besöksmål i världsklass som Taormina och Agrigento bland några. Lägg till god mat ....Läs mer »

Wien & Budapest

Följ med på en resa där vi ger er Donaus Pärla, Budapest och Kejsarstaden Wien i en magisk blandning. Vi flyger till Budapest och hem från Wien. Däremellan bjuder vi på det bästa av de båda städerna tillsammans med en utflykt till Pustan och ett besök vid den vackra Neusiedler See.Läs mer »