Semino Rossi i Rostock 2018

Han kallas ”Gentlemannen för tidlös schlager” och vi som sett honom instämmer i att epitetet på den ojämförbare, eleganta men trots allt festliga schlagersångaren passar bättre än på någon annan. Nu har det gått ett par år sedan senaste turnén och vi välkomnar showen 2018 som innehåller både musik från nya albumet ”Ein Teil von mir” såväl som efterlängtade och älskade äldre hits. Det utlovas en exklusiv atmosfär och en varm stämning under denna konsertkväll. Som vanligt njuter vi av konserten i Rostocks Stadthalle på absolut bästa parkettplats bänk 8-11! Så välkommen till en helkväll och mysiga stunder i Rostock!

Pris från:
3 150:-
Dagar:2
Priset inkluderar resa i modern turistbuss, alla bro- och färjeavgifter, övernattning i dubbelrum inkl. frukost på Penta Hotel, middag inkl. 1 dryck, parkettplats till konserten i Stadthalle, lunch inkl.dryck ombord under hemresan Rostock-Gedser, reseledare, vägskatter och moms.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram Semino Rossi Rostock 2018

Fredag 4/5 2018.

Resan startar i Ängelholm och bussen stannar för påstigning i Helsingborg, Landskrona,Lund och Malmö. Vid 8-tiden lämnar vi Sverige via Öresundsbron och åker mot Karlslunde för sedvanlig busskaffepaus. Vi åker färja Gedser-Rostock där det finns möjlighet till att botanisera i färjans butiker eller koppla av med en kaffe. Efter ankomst till Rostock´s hamn kör vi de knappt 30 minuterna fram till centrala Penta Hotel (mitt på gågatan) där vi checkar in och installerar oss i lugn och ro på rummen. Senare på eftermiddagen återsamlas vi för en gemensam middag (inkl. dryck) på hotellet innan vi tar bussen till Stadthalle. Här bänkar vi oss för konserten som börjar kl 19:30. Buss tillbaka till hotellet efter konserten.

Lördag 5/5 2018.

Frukost. En stund i centrala Rostock hinns gott med innan vi lastar bagaget i bussen och åker mot färjeläget. Färjan avgår från Rostock kl 15:00 och på hemresan serveras vi en sen lunch ombord (inkl. dryck). Vid 17-tiden är vi framme i Gedser och efter bussresa genom Danmark nåvi Malmö vid 19:30-tiden innan bussen fortsätter norrut mot respektive hemort.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/5Se allaPentahotel RostockMer än 83 150:-BokaMer information

Hotell

Pentahotel Rostock

****
Modernt hotel mitt på den populära gågatan Kröpeliner Strasse. På hotellet finns 152 rum, restaurang och bar. Alla rum med bad/dusch, wc, tv och wifi.