Tradition

Lyckligtvis inramas vardagen av några återkommande högtider. Vi har ett antal traditioner som vi vill göra riktigt festliga och roliga på Citadellresor. I goda vänners lag ser vi till att det blir en härlig fest tillsammans. Vi smörjer kråset, har det roligt och njuter av gemenskapen på välplanerade och innehållsrika resor. Häng med på en glad påsk, glad midsommar, god jul eller ett gott nytt år!

Påskmarknad i Rostock - 2017

Vi svenskar är mest bekanta med deras julmarknader men för tyskarna själva är påsken en lika stor högtid att handla under festliga marknadsformer. Vilken stad kan då passa bättre än Rostock!Läs mer »

Påskfirande i Bremen

Vi umgås har trevligt och firar påsken tillsammans i underbara Bremen! Det bjuds på stadspromenad i Bremen, en båttur på Weser och goda gemensamma middagar. Vi bor centralt på högklassiga Radisson Blu Hotel.Läs mer »

Midsommar i Dalarna

Årets midsommarresa tar oss med till Dalarna där man verkligen firar midsommar efter konstens alla regler. Vi bor på Hotell Kung Gösta i centrala Mora. Härifrån har vi ett utomordentligt utgångsläge att utforska såväl sevärdheterna i Mora som traktens midsommarfirande.Läs mer »