Weekend och Shopping

Vi kör regelbundet populära weekendresor till ett antal destinationer. Populära Rostock finns exempelvis på vårt program under större delen av året. Under vintern kan man dessutom välja på ett stort antal destinationer i vårt julmarknadsprogram. Våra resor går från 28 orter i Skåne och vi åker hela vägen fram till hotellet, vilket ger en avkopplande resa ända från start. Åk iväg ett par avkopplande dagar för att njuta och bara rå om dig själv. På alla resorna bor vi på centrala hotell så det är bara att kasta sig ut shoppingvimlet eller in på en mysig bar. - Härligt!

Berlin Ölfest

Första helgen i augusti går Berlins internationella ölfestival av stapel och då vill vi vara på plats. Vi bor vid Alexanderplatz och i närheten, på Karl Marx Allee, väntar den stora upplevelsen för alla ölvänner. På en sträcka av 2,2 km mellan Strausberger Platz och Frankfurter Tor, ....Läs mer »

Stockholm -sommar i Nordens Venedig

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder. Med sitt läge på 100-tals öar och fantastiska sevärdheter kan Nordens Venedig erbjuda en reseupplevelse av toppklass. Läs mer »

Celle Weinfest

Under vinfesten i Celle fylls gatorna med både vin och musik. Mitt i staden bjuds vi på vinfest där vin från i första hand Tyskland presenteras. Mysigare än så här blir det inte för den som är ute efter en härlig vistelse i Tyskland och samtidigt vill passa på att botanisera bland ett ....Läs mer »

Bremen Oktoberfest

Gör som tusentals andra och medverka till den fantastiska stämningen på Bremens Oktoberfest! Ett härligt gung, klirr i ölglasen, sång och musik möter dig när du besöker Bremer Freimarkt. En tusenårig populär tradition på bekvämt avstånd från Sydsverige. Upplev den lilla ....Läs mer »

Rostock Shopping

Följ med oss på vår populära och prisvärda shoppingresa till Rostock. Vi provianterar ordentligt, besöker många av Rostocks alla butiker och hinner njuta och koppla av. Rostocks vackra centrum ligger bara ett stenkast från vårt mycket centralt belägna hotell.  Läs mer »